İSTANBUL / BEYKOZ - Fatinhoca İlkokulu

Nis

KÜÜPHANELER HAFTASINDA OKULUMUZDA KÜTÜPHANE ZİYARETİ YAPILDI,SINIFLARIMIZDA OKUMA SAATLERİ DÜZENLENDİ EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİ TEBRİK EDİYORUM.

Nis

İLÇE KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KARAGÖZ HACİVAT ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİR.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİFİ ANMA GÜNÜ İLE İLGİLİ OKULUMUZDA TÖREN YAPILMIŞTIR EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERE VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİM .

Mrt

Okulumuzda istiklal marşını güzel okuma yarışması düzenlenmiştir emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederim

Mrt

1-7 mart deprem haftası nedeni ile okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır öğrencilerimiz sorunsuz bir şekilde tahliye edilmiştir.

Ock

KARNE HAFTASI SOSYAL ETKİNLİKLER KAPSAMINDA OKULUMUZDA ETKİNLİKLER DÜZENLENMİŞTİR EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİM.

Ock

Karne haftasıetkinlikleri kapsamında okulumuzda en sevdiğini paylaş etkinliği ile öğrencilerimiz en sevdiği eşyaları arkadaşları ile paylaştı.

Ock

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ TOPLANTIMIZI ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANIMIZ VE ÜYELERİMİZLE GERÇEKLEŞTİRDİK

Ock

ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ VE AFİŞ YARIŞMASINDA HAZIRLANAN AFİŞ, EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. Aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

May

"Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri (Türkiye Cumhuriyetini) ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak."

(Mustafa Kemal ATATÜRK)

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

Okul Hentbol Takımımız Beykoz üçüncüsü oldu. Emeği geçenleri ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu günü tüm çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. yılını kutluyor, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere istiklal ve istikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle anıyoruz.