İSTANBUL / BEYKOZ - Fatinhoca İlkokulu

Mesut SEVEN - Okul Müdürü

1969 yılında Şırnak - Uludere´de doğdu. İlköğretim ve Ortaöğretimini Uludere´de tamamladıktan sonra, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Erzincan Eğitim Yüksek Okulundan 1990 yılında mezun oldu. 2008 yılında Anadolu Üniversitesinde lisans tamamladı. 2013 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Eğitim Yöneticiliği ve Deneticiliği alanında yüksek lisans yaptı. Anadolu Üniversitesinde İlahiyat Eğitimini 2015 yılında tamamladı.

Sırasıyla Adıyaman, Mardin ve Adana´da sınıf öğretmenliği yaptı. 2005 yılından beri Beykoz´un çeşitli okullarında öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı.

Ekim 2014-Mayıs 2015 ve Aralık 2016-Nisan 2018 tarihleri arasında iki dönem halinde toplam 23 ay Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptı. Okulumuza Eylül 2018´de müdür olarak atanan Mesut SEVEN, evli ve üç çocuk babasıdır.